top of page
Eindejaars-02_edited.png

AUDIO IS BROODNODIG

We hebben met z'n allen nog nooit zoveel audio verorberd als de voorbije twee jaar. Met dank aan de lockdown. Toch íets waarvoor die goed was.

En of audio gesmaakt wordt! Het is dan ook een prachtig medium waarmee zowat alles mogelijk is. Een parachutespringende ijsbeer in tutu die landt op het puntje van de Taj Mahal, in audio krijg je zelfs dát verteld.

 

Audio en muziek zijn onontbeerlijk voor het imago van jouw merk. Luisteren stelt de aandacht van al je mogelijke klanten op scherp. Met audio hou je op eenvoudige wijze contact met je community. Op geen enkele andere manier wordt een CTA zo snel door de consument opgevolgd. Audio is intiem, direct en efficiënt. Versterk dus je audio-identiteit en je broodje is gebakken.

Eindejaars-04.png

KAAS GEGETEN VAN SONIC BRANDING

Een audiologo versterkt je identiteit en nodigt de luisteraar uit om jouw merk te leren kennen. Sonic Branding wint steeds meer aan belang bij het installeren van je merkidentiteit.

Museum M.png
Eindejaars-10.png

VERGEET DE AUDIOGIDS NIET!

Sta oog in oog met dinosaurussen of geef schilderkunst een vierde dimensie. Een audioguide met een originele insteek heeft een merkbaar positieve impact op de publieksparticipatie.

Publiek_(c)SanneDeBlock (20).jpg
Eindejaars-06.png

RADIO IS NIET
ZO GAGA

Bij Het Geluidshuis vertellen we verhalen. Van het langste hoorspel tot de kortste radiospot. Als full service audio agency of als productiehuis. U vraagt, wij draaien.

webimage-46b0f24f-cf36-4eaf-be29-506d3b795ef2.png
Eindejaars-12.png

LUISTERVERHAAL
OP MAAT

Een luisterverhaal op maat is een ideale PR- of City Marketing tool en bovendien multi-inzetbaar: lekker knus in de huiskamer, onderweg, op een welgemikte locatie ... De opties waarop je deze branded content kunt inzetten, zijn legio.

15483903_Geluidshuis_Instagram_banner_800x800.jpg
Eindejaars-08.png

SLA JE SLAG,
MAAK EEN PODCAST

Van informatief over entertainment tot fictie, podcasts kunnen zowel breed maar ook bijzonder niche gaan. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar welke stijl en inhoud het best past bij jouw merk. 

wetenschapjes04_geluidshuis_sv_def.jpg
Eindejaars-14.png

GEEN SMOS ZONDER MAYONAISE

En geen audio zonder Het Geluidshuis.

Meer weten of horen?

Neem contact op met ons!

HetGeluidshuis_6.JPG
bottom of page